Η ισπανική εταιρεία δημιούργησε για το μικρό Mii μια ιδιαίτερη έκδοση σε συνεργασία με τα καταστήματα ρούχων MANGO. Το νέο μοντέλο θα έχει περίοπτη θέση στην εβδομάδα μόδας που θα γίνει στη Βαρκελώνη στο τέλος Ιανουαρίου.

Το νέο SEAT Mii MANGO ξεχωρίζει χάρη στην ελκυστική εμφάνιση, τόσο του εξωτερικού, όσο και του εσωτερικού, το οποίο διαθέτει δύο επιλογές χρωμάτων μαύρο ή εκρού. Φυσικά στο εξωτερικό κομμάτι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από τα συνηθισμένα Mii, εκτός του ότι προστίθεται επιπλέον ηλεκτρική πίσω πόρτα και τα διακριτικά “MANGO” στην αριστερή και πίσω πλευρά του αμαξώματος. Ο εξωτερικός σχεδιασμός ολοκληρώνεται με τις γκρι ζάντες αλουμινίου 15”.

Το εσωτερικό του SEAT Mii MANGO είναι πολύ πρακτικό με το θάλαμο επιβατών να διαθέτει μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία και πρόσθετο εξοπλισμό σε σχέση με το βασικό μοντέλο, όπως γκρι πινελιές, δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, καθώς και το λογότυπο “MANGO” ραμμένο στα προσκέφαλα. Επίσης, υπάρχει και ένας γάντζος όπου μπορεί να κρεμαστεί μια τσάντα με ασφάλεια.

Στον εξοπλισμό προσφέρονται 6 αερόσακοι, ABS, ESC, κλιματισμός, απενεργοποίηση αερόσακου συνοδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάθισμα ISOFIX, και το SEAT Portable System. Το νέο μοντέλο που δημιουργήθηκε από τη SEAT και τη MANGO έρχεται μαζί με ένα δελεαστικό online διαγωνισμό, ο οποίος θα ανταμείψει τη δημιουργικότητα και το στυλ αυτών που θα το επιλέξουν. Τα πρώτα 1.000 μοντέλα που θα παραδοθούν θα προσφέρουν μια ομπρέλα, μια τσάντα και ένα περαιτέρω συγκεκριμένο εξάρτημα αυτοκινήτου που θα το έχει διαλέξει ήδη ο υποψήφιος αγοραστής.

Οποιοσδήποτε χρήστης σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό, δημιουργώντας το προσωπικό του SEAT Mii MANGO. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια πέντε εβδομάδες και για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να τον βρει στις σελίδες του Facebook, τόσο της SEAT, όσο και της MANGO, καθώς και στις επίσημες ιστοσελίδες τους. Ο τελικός νικητής θα λάβει ένα νέο SEAT Mii MANGO και οι πέντε φιναλίστ θα παραλάβουν μια δωροεπιταγή για τα καταστήματα MANGO.

Το νέο SEAT Mii MANGO θα ξεκινήσει να διατίθεται από το καλοκαίρι στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα ταξιδεύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσο για την τιμολογιακή πολιτική η SEAT δεν άνοιξε τα χαρτιά της, αλλά πιστεύουμε πως θα κυμανθεί λίγο παραπάνω από τη τιμή της βασικής έκδοσης.