Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό έγινε πράξη και στο Mitsubishi Lancer EVO, το οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία. Παρόλα αυτά όμως υπάρχει μια ακόμα ελπίδα για όποιον ονειρεύεται ένα από αυτά. Το τελευταίο Lancer Evolution X Final Edition βρίσκεται ήδη σε δημοπρασία μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου για να βρεθεί ο τελευταίος κάτοχος του πιο δυνατού αυτοκινήτου της Mitsubishi.

mitsubishi-lancer-evolution-x-final-edition-2Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει το γνωστό MIVEC κινητήρα χωρητικότητας 2 λίτρων με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει του 303 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς όπως είναι γνωστό μέσω του 5τάχυτου κιβωτίου της ιαπωνικής εταιρείας. Αναρτήσεις της Bilstein, ελατήρια της Eibach και φρένα της Brembo συμπληρώνουν το πιο δυνατό πάζλ. Οι ζάντες δημιουργήθηκαν από την Enkei διαθέτοντας μαύρο χρώμα, ενώ το μαύρο χρώμα δεσπόζει και στην πανοραμική οροφή.

Η δημοπρασία γίνεται μέσω του EBay και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε στον αγώνα κατά τις φτώχειας στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στις εταιρείες Feeding America Riverside, San Bernardino και Second Harvest Food Bank of Orange County. Εσείς τι λέτε; Αξίζει να μπείτε στη διαδικασία της δημοπρασίας έτσι ώστε το τελευταίο Mitsubishi Lancer Evolution X Final Edition να έρθει στη χώρα μας;