Προ των πυλών η νέα γενιά του Astra

ByXenofwntas

09/06/2021 ,

Το Astra εδώ και 30 χρόνια συνεχίζει να προσφέρει σε όσους το αγαπούν τις υπηρεσίες του. Το γερμανικό μοντέλο της Opel βαδίζει ολοταχώς για την 8η γενιά του και οι άνθρωποι του αποκαλύψαν τις πρώτες φωτογραφίες δείχνοντας πως πλέον θα περάσει σε άλλους δρόμους. Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 5θυρο Hatchback και Sports Tourer, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 του Groupe PSA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει όλες τις νέες τεχνολογίες που υπάρχουν. IntelliLux LED φωτιστικά σώματα, δύο ψηφιακές οθόνες μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και όλα τα συστήματα ασφαλείας θα το κάνουν πιο ασφαλή από ποτέ. Φυσικά, αναμένεται να αναβαθμιστεί και η ποιότητα των υλικών κατασκευής.

Μηχανικά οι πληροφορίες θέλουν να έχει Plug-in υβριδικές εκδόσεις, αλλά και πιθανότητα μια αμιγώς ηλεκτρική που θα φέρει άλλα δεδομένα στην αγορά. Επιπλέον, οι Γερμανοί για την ώρα δε θα εγκαταλείψουν ούτε τις εκδόσεις βενζίνης, αλλά ούτε και αυτές του πετρελαίου. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους της Opel το νέο Astra αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του μέσα στη χρονιά στο εργοστάσιο του Russelsheim. Λίγη υπομονή λοιπόν.