Η Porsche θέλοντας να επαναφέρει στη μνήμη όλων την 911 Carrera του 1963, δημιούργησε μια νέα έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Porsche 911 Carrera Black Edition. Χαρακτηριστικό της επετειακής έκδοσης θα είναι το μαύρο χρώμα, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Εκτός του μαύρου χρώματος η “Black Edition” προσφέρει εσωτερικό αυτόματο αντιθαμβωτικό καθρέπτη, LED προβολείς, αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, cruise control, σπορ δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, σύστημα ήχου Bose και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, τα οποία διαθέτουν το σήμα της Porsche στα προσκέφαλα. Η έγχρωμη οθόνη μεγέθους 7” προσφέρει στον οδηγό όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Μηχανικά η Porsche 911 Carrera Black Edition διαθέτει τον κινητήρα χωρητικότητας 3,4 λίτρων με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 350 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ενώ επιπλέον διατίθεται το Σύστημα Διαχείρισης Πρόσφυσης, το Σύστημα Διαχείρισης Ευστάθειας και το Σύστημα All – Wheel – Drive της Porsche.

Η Porsche 911 Carrera Black Edition εκτός από την κλασσική της μορφή θα κυκλοφορήσει και σε Cabrio έκδοση με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται στις αρχές καλοκαιριού. Οι τιμές θα ξεκινούν στη Μεγάλη Βρετανία από τα 105.000€, όπου τόσο θα κοστίζει η 911 Carrera Black Edition, ενώ θα υπάρξουν και άλλες τρεις εκδόσεις. Η 911 Carrera Cabriolet Black Edition με τιμή στα 114.500€ η 911 Carrera 4 Black Edition με τιμή στα 111.000€ και η 911 Carrera 4 Black Edition Cabriolet με την τελική τιμή να φτάνει τα 120.500€.