Η Polestar παρουσίασε τη νέα περιορισμένη έκδοση του Polestar 2, με την ονομασία BST Edition 270. Ουσιαστικά οι αλλαγές εντοπίζονται περισσότερο στο μηχανικό κομμάτι και λιγότερο στην εμφάνιση τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Εξωτερικά δεσπόζουν οι τεράστιες μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου μεγέθους 21”, με τα ελαστικά Pirelli P Zero διαστάσεων 245/35, ενώ υπάρχουν και τα φρένα της Brembo με τις 4πίστονες δαγκάνες.

Παράλληλα υπάρχουν και τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Ohlins, όπου οι μπουκάλες είναι τοποθετημένες κάτω από το καπό. Η απόσταση από το έδαφος μειώθηκε κατά 25 χιλιοστά, ενώ υπάρχουν και τα νέα ελατήρια που είναι κατά 20% πιο άκαμπτα. Σίγουρα, οι αλλαγές δεν είναι πολλές, αλλά είναι ουσιαστικές.

Μηχανικά το Polestar 2 BST Edition 270 τροφοδοτείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 476 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 69,3 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,4”, ενώ από τα 80 έως τα 120 χλμ/ώρα απαιτεί μόλις 2,2”.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού όπως ανακοίνωσε η Polestar θα κυκλοφορήσουν μόλις 270 κομμάτια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Κίνα. Τέλος, η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται το φθινόπωρο.