Πολλοί από αυτούς που έβλεπαν ή βλέπουν Formula 1 έχουν μια αδυναμία στο Michael Schumacher. Ο Γερμανός πιλότος μπορεί κάποιες στιγμές να ξέφευγε από τα όρια, όμως γνώριζε πολύ καλά πως να κερδίζει έναν αγώνα μέσα στην πίστα. Ποιος όμως από όλους εμάς δε θα ήθελε να έχει στο γκαράζ του ένα από τα κομμάτια που οδήγησε και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια Ferrari.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη Ferrari F300 του 1998, η οποία τροφοδοτείται από το V10 κινητήρα και ψάχνει το νέο της αγοραστή. Για όσους δε θυμούνται εκείνη τη χρονιά ο Michael δεν τα είχε καταφέρει όσο θα ήθελε, έχοντας πολλά άτυχα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά έφτασε με τον Mika Hakkinen στον τελικό αγώνα στην πίστα της Suzuka έχοντας μόλις μια διαφορά τεσσάρων βαθμών.

Δυστυχώς ο Γερμανός πιλότος δεν τα κατάφερε εγκαταλείποντας, με τον Φινλανδό οδηγό της McLaren να παίρνει τον τίτλο. Είμαστε σίγουροι πως ένα τέτοιο μονοθέσιο όλοι θα το θέλαμε να το είχαμε, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως θα είναι εφικτό μόνο για κάποιο συλλέκτη. Όσο για την τιμή; Αυτή φτάνει τα 5.000.000$.