Οι Ιάπωνες είναι ήδη ενθουσιασμένοι με το νέο Nissan LEAF. Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα της πλήρης αποκάλυψης για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Nissan, ο ενθουσιασμός ανεβαίνει στα ύψη. Απλά καταπληκτικό. Αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν στην ιαπωνική εταιρεία.

Το νέο Nissan LEAF θα διαθέτει βελτιωμένο αεροδυναμικό σχεδιασμό, ο οποίος το καθιστά ακόμα πιο αποτελεσματικό, επιτρέποντας στους οδηγούς να ταξιδεύουν μακρύτερα με μία μόνο φόρτιση. Η αεροδυναμική είναι το κλειδί για το πόσο αποτελεσματικά κινείται ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η λιγότερη οπισθέλκουσα και η μεγαλύτερη ευστάθεια επιτρέπουν στο όχημα να οδηγεί μεγαλύτερες αποστάσεις προτού να φορτιστεί.

Η σχεδίαση του νέου μοντέλου προσφέρει χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος για καλύτερη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, ταυτόχρονα όμως έχει λιγότερες πιέσεις από πλευρικούς ανέμους. Εμπνευσμένοι από τα φτερά του αεροπλάνου, οι μηχανικοί της Nissan δημιούργησαν το ιδανικό σχήμα για το νέο LEAF, επιτρέποντας μια συμμετρική ροή αέρα για ένα πιο ομαλό και αποτελεσματικό ταξίδι. Εν αναμονή λοιπόν.