Ένα σημαντικό δέλεαρ για όσους θέλουν ένα μικρό και γρήγορο αυτοκίνητο δίνει η Ford για την κορυφαία έκδοση ST200. Αυτό δεν είναι άλλο από τη μείωση της τιμής, αφού με το νέο προωθητικό πρόγραμμα η τιμή διαμορφώνεται στα 21.366€. Μπορεί να μιλάμε για ένα μοντέλο που προσελκύει περισσότερο νεότερους ηλικιακά αγοραστές, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να βρεθούν πίσω από το τιμόνι του.

ford-fiesta-st200-2

Εξωτερικά, το μοντέλο προσφέρεται με το Storm Grey χρώμα, τις ζάντες αλουμινίου με το μαύρο ματ φινίρισμα, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τα LED φωτιστικά σώματα. Εσωτερικά, τα φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ, οι ζώνες ασφαλείας με τις ασημί λεπτομέρειες και τα ημιδερμάτινα καθίσματα της Recaro σε μαύρο χρώμα, με ασημένιες ραφές, δίνουν μια διαφορετική πινελιά.

Μηχανικά το μοντέλο τροφοδοτείται με το γνωστό EcoBoost κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 200 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 29,6 κιλά. Επιπλέον, με το overboost αποδίδει για 20” 15 περισσότερους ίππους και 3 κιλά ροπής. Το 0 – 100 επιτυγχάνεται σε 6,7” και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ/ώρα. Όσοι πιστοί σπεύστε για παραγγελία.