Περισσότερα από 2.000 2CV συγκεντρώθηκαν στην Πορτογαλία

Το 2CV το γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με την αυτοκίνηση. Το παράξενο αυτοκίνητο της Citroen με τις μεγάλες λάμπες φωτισμού και τα πολύ λεπτά ελαστικά με τους δύο περίφημους φορολογήσιμους ίππους έχει γράψει τη δική του ιστορία από το 1948 έως το 1990 όπου και σταμάτησε την παραγωγή του.

Όσοι το αγαπάνε δεν το ξεχνούν διοργανώνοντας κάθε χρόνο μια μεγάλη συνάντηση. Έτσι και φέτος οι κάτοχοι των 2CV συγκεντρώθηκαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Ericeira της Πορτογαλίας, μόλις 35 χιλιόμετρα από τη Λισσαβώνα για την 22η συνάντηση. Περισσότερα από 2.000 2CV δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Μια πανδαισία χρωμάτων πλημμύρισε τις ακτές της Πορτογαλίας, με τον κόσμο να παρακολουθεί αυτή την πολύ δυνατή συνάντηση.

Επιπλέον, στη γειτονική περιοχή του Mafra έγινε μια ακόμα εκδήλωση με την παρουσίαση 12 ειδικών οχημάτων στο παλάτι του 18ου αιώνα. Πάνω σε αυτή την εκδήλωση στηρίχτηκε και η Citroen όπου παρουσίασε το C4 Cactus και το νέο C3. Όσοι βρέθηκαν στη συνάντηση, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των 2CV ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου το Μάιο στο Belfort της Γαλλίας.