Στο σημερινό κόσμο του αυτοκινήτου η σχεδίαση των νέων μοντέλων έχει γίνει πιο φουτουριστική, με περισσότερες σπορ γραμμές. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, μερικά χρόνια πριν, θα δούμε ότι τα πράγματα ήταν αρκετά διαφορετικά. Οι επίπεδες επιφάνειες με τα αιχμηρά άκρα ήταν η γραμμή που κυριαρχούσε στα μοντέλα εκείνης της εποχής.

Ο Daniel Handler και ο Eugen Schlee εμπνεύστηκαν από τις ροές του τότε και του τώρα και μέσω της Mercedes W108 δημιούργησαν τη νέα Mercedes 350 SE. Όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα Coupe μοντέλο, με τη μεγάλη μάσκα και το σήμα της γερμανικής εταιρείας να ξεχωρίζει. Οι νευρώσεις στο καπό, τα οβάλ φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και η διπλή απόληξη της εξάτμισης, μαζί με μια μικρή πίσω αεροτομή ολοκληρώνουν την εμφάνιση της 350 SE, η οποία ολοκληρώνεται με τις πολύ μεγάλες ζάντες αλουμινίου.

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε σε υπαρκτό μοντέλο, όμως οι δυο σχεδιαστές ευελπιστούν ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορέσει να δει θετικά τη σκέψη τους και να βγάλει στην παραγωγή, έστω και σε περιορισμένες μονάδες τη δημιουργία τους. Σίγουρα αποτελεί ένα εντυπωσιακό όχημα, στο οποίο στους παλαιότερους ξυπνάει μνήμες και στους νεώτερους εξάπτει τη φαντασία.