Η Formula e ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με τη διεξαγωγή 6 αγώνων μέσα σε 9 ημέρες. Ο Antonio Felix Da Costa ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της 6ης σεζόν που διεξήχθη για τη Formula e, ενώ τον τίτλο των Κατασκευαστών κατέκτησε η DS Techeetah. Κομβικό σημείο ήταν η δυάδα αγώνων στις 5 και 6 Αυγούστου στο Βερολίνο, όπου εκεί ο Πορτογάλος οδηγός της DS Techeetah σημείωσε δύο νίκες κατακτώντας ουσιαστικά το Πρωτάθλημα από εκείνη τη στιγμή.

Στον πρώτο αγώνα το νικητή Antonio Felix Da Costa ακολούθησαν οι Andre Lotterer και Sam Bird, ενώ στον δεύτερο οι Sebastien Buemi και Lucas Di Grassi. Στις 8 και 9 Αυγούστου είχαμε την επόμενη δυάδα αγώνων και πάλι στο Βερολίνο. Στον πρώτο αγώνα τη νίκη πήρε ο Maximilian Guenther, με δεύτερο τον Robin Frijns και τρίτο τον Jean-Eric Vergne. Στον δεύτερο αγώνα νικητής ήταν ο Jean-Eric Vergne, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Antonio Felix Da Costa, ενώ το βάθρο συμπληρώθηκε από τον Sebastien Buemi.

Η τελευταία δυάδα αγώνων ολοκληρώθηκε με βάση το σχέδιο της Formula e και αυτή στο Βερολίνο. Αυτή τη φορά στον πρώτο αγώνα την καρό σημαία πήρε ο Oliver Rowland, στη δεύτερη θέση ήταν ο Robin Frijns, ενώ τρίτος ήταν ο Rene Rast. Στο δεύτερο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς νικητής ήταν ο Stoffel Vandoorne, δεύτερος ήταν ο Nyck De Vries, ενώ το βάθρο ολοκληρώθηκε από τον Sebastien Buemi.

H βαθμολογία της Formula e