Η Hyundai αναβαθμίζει τα μοντέλα της με την έκδοση Go, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την χορηγία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα γίνει το καλοκαίρι στη Ρωσία. Νέα χρώματα, νέες επενδύσεις και νέος εξοπλισμός δίνουν μια άλλη αίσθηση στα i10, i20, i30 και Tucson.

Το μικρό i10 στην έκδοση Go SE περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, οθόνη πολυμέσων μεγέθους 7” με σύστημα πλοήγησης, τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto και ζάντες μεγέθους 14”. Ο κινητήρας της εν λόγω έκδοσης είναι χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 66 ίππους, ενώ επιπλέον διαθέτει και τέσσερις νέους χρωματισμούς Champion Blue, Stardust Grey, Phantom Black και Polar White.

Το i20 με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λίτρων με τους 84 ίππους στην έκδοση Go SE προσφέρει προβολείς ομίχλης, DRL LED φωτιστικά σώματα, μάσκα τύπου T – GDi, οθόνη αφής μεγέθους 7”, μαύρα καπάκια στους εξωτερικούς καθρέπτες και ζάντες μεγέθους 15”. Ο ίδιος εξοπλισμός προσφέρεται στην έκδοση Go SE και στο i30, αλλά και στο Tucson. Τέλος, όλες αυτές οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες αρχικά στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ αργότερα αναμένονται να διατεθούν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.