Οι τιμές των αυτοκινήτων όσο περνάει ο καιρός όλο και αυξάνονται. Η Opel στη χώρα μας προσπαθώντας να προσελκύσει νέους πελάτες ανακοίνωσε μια νέα προωθητική ενέργεια για όλα τα νέα μοντέλα πλην του νέου Astra, προσφέροντας όφελος έως 2.000€, ανάλογα το μοντέλο, με την προσφορά να είναι σε ισχύ έως τις 30 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα το Corsa προσφέρει πρόσθετο εξοπλισμό ανάλογα την έκδοση περιλαμβάνοντας αυτόματο κλιματισμό, LED προβολείς ομίχλης και τα πακέτα Parking και Premium, με το συνολικό όφελος να φτάνει τα 900€, ενώ για την ηλεκτρική έκδοση το όφελος φτάνει τα 700€. Όσον αφορά στα Crossland, Mokka και Mokka-e, υπάρχει δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού ή πακέτα αξίας έως 800€, ενώ στο Grandland το όφελος φτάνει τα 1.100€.

Για τις αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις των πολυμορφικών Combo-e Life και Zafira-e Life, το όφελος μπορεί να φτάσει τα 1.500€ και τα 2.000€ αντίστοιχα. Μπορεί η συγκεκριμένη ενέργεια να μην έχει εκπτώσεις στις τιμές, αλλά σίγουρα οι αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.