Ο Θέμης Χαλκιάς με το Skoda Fabia Rally2 Evo στο Rally Acropolis 2022

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το EKO Acropolis Rally 2022 βρίσκεται η Χαλκιάς Racing Team και με 29 ημέρες να απομένουν για την εκκίνηση του αγώνα και την Υπερειδική στο ΟΑΚΑ ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης όλων των λεπτομερειών της φετινής μας συμμετοχής.

Στο 14ο Rally Acropolis της καριέρας μου θα έχω στο δεξί bucket τον Andreas Vigkos στον 5ο μεταξύ μας αγώνα. Φέτος υπάρχει αλλαγή στο αυτοκίνητο της ομάδος με τη σκυτάλη να λαμβάνει το Skoda Fabia Rally2 Evo το οποίο προετοιμάζει η Sport Torino από την Ιταλία. Η συμμετοχή προσμετράτε στην κατηγορία WRC2 Open που περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally2/R5.

Χορηγοί της συμμετοχής μας είναι η ELDON’S, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, καθώς και τα κορυφαία λιπαντικά Gulf Oil Greece που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα η ELDON’S A.E.B.E.

Εξίσου σημαντική είναι η υποστήριξη της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας Euroins Greece και του νέου προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Safe. Πολύτιμη είναι η συμβολή από τα χρώματα Ferrous by Karvounis καθώς και από τα εστιατόρια Amigos Mexican Bar Restaurant.

Όπως πάντα υποστηρίζουμε το έργο του συλλόγου η “Πίστη”, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (καρκίνο). Το livery του Fabia Rally2 Evo έχει επιμεληθεί η Keane Design και θα υλοποιήσει η Daltec S.A.