Το 8ο ePrix που έγινε στο Παρίσι είχε τον 8ο διαφορετικό νικητή από την αρχή του Πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά την καρό σημαία πήρε ο Robin Frijns δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην Envision Virgin Racing για το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Μπορεί η εκκίνηση να έγινε με καλό καιρό όμως στη διάρκεια του αγώνα είχαμε έντονη βροχή με αποτέλεσμα να βγουν οι κίτρινες σημαίες.

Η βροχή ευτυχώς δεν έμεινε για πολύ ώρα και έτσι έγινε γρήγορα η επανεκκίνηση του αγώνα. Rowland και Buemi είχαν το προβάδισμα, όμως και οι δύο ατύχησαν με τον πρώτο να βγαίνει εκτός πίστας προσωρινά και τον δεύτερο να βρίσκεται με κλαταρισμένο ελαστικό. Έτσι την πρωτοπορία πήρε ο Frijns που την κράτησε έως το τέλος του αγώνα.

Στη διάρκεια του αγώνα είχαμε και χαλαζόπτωση, ενώ αργότερα τα συμβάντα στην πίστα ήταν αρκετά. Sims και Rowland είχαν επαφή, με τον οδηγό της BMW να δέχεται το χτύπημα, ενώ και ο Bird είχε έξοδο στο ίδιο σημείο. Λίγο αργότερα είχαμε το συμβάν μεταξύ Mortara και Lynn. Τελικά τη νίκη πήρε ο Frijns, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Lotterer, με την DS Techeetah Formula e Team και στην τρίτη θέση ήταν ο Abt, με την Audi Sport ABT Schaeffler.

Οι πρώτοι 10 του Paris ePrix

ΘέσηΟδηγόςΑυτοκίνητοΧρόνος
1.Robin FrijnsEnvision Virgin Racing 47:50.510
2.Andre LottererDS Techeetah Formula e Team+1.373
3.Daniel AbtAudi Sport ABT Schaeffler+3.175
4.Lucas Di GrassiAudi Sport ABT Schaeffler+3.666
5.Maximilian GuntherGeox Dragon+5.456
6.Jean-Eric VergneDS Techeetah Formula e Team+6.694
7.Antonio Felix Da CostaBMW i Andretti Motorsport+7.238
8.Garry PaffettHWA Racelab+7.901
9.Felipe MassaVenturi Formula e Team+10.522
10.Pascal WehrleinMahindra Racing+10.998

Η βαθμολογία της Formula e