Ο Esteban Gutierrez δεύτερος οδηγός της Haas

Μετά το Romain Grosjean που υπέγραψε στη νεοεισερχόμενη Haas, ήρθε η ώρα του Esteban Gutierrez να γίνει ο δεύτερος οδηγός της αμερικάνικης ομάδας. Μάλιστα η επίσημη ανακοίνωση ήρθε λίγη ώρα μετά το FP2, του αγώνα που γίνεται αυτό τριήμερο στην πατρίδα του μεξικανού πιλότου. Ο 24χρονος οδηγός, ο οποίους φέτος ήταν ο τρίτος οδηγός της Ferrari, επανέρχεται με σκοπό να κάνει μια καλή χρονιά δείχνοντας πως άξιζε για την επιλογή της Haas.

f1 esteban gutierrez 2Ο Πρόεδρος της αμερικάνικης ομάδας ο Haas δήλωσε “Γνώρισα τον Esteban μέσα από τη σχέση μας με τη Ferrari, και αποφασίσαμε με την ομάδα ότι είναι η εξαιρετική επιλογή για να είναι δίπλα στο Grosjean. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Esteban στην ομάδας μας”. Από την άλλη πλευρά ο Esteban δήλωσε “Χαίρομαι που η Haas πιστεύει σε μένα και πιστεύω ότι θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι θα είμαστε σε θέση να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί”.

Έτσι η Haas ολοκλήρωσε το roster για τη νέα χρονιά και μαζί με αυτό η συνεργασία της Ferrari με τη Haas πλέον είναι σίγουρη. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τα χρώματα του μονοθεσίου που θα επιλέξουν οι άνθρωποι της Haas. Η 11η ομάδα της F1 είναι ήδη έτοιμη να φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα, αφού ως γνωστόν δε θέλει να είναι μια από τις ομάδες που απλά πέρασαν από την F1.