Τώρα που η ζωή μας μπαίνει ξανά στο δρόμο της, η Citroen είναι δίπλα σας, όπως πάντα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο δρόμος όλων μας πήρε μία περίεργη κλίση που, για λίγο, μας έβγαλε εκτός της καθημερινής μας πορείας. Αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, ανάγκασε τους περισσότερους από εμάς να μείνουμε σπίτι για την ασφάλεια τόσο τη δική μας, όσο και των αγαπημένων μας.

Τώρα όμως που βγαίνουμε έξω και επιστρέφουμε σταδιακά στις συνήθειες μας, πιο δυνατοί, σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα, η Citroen είναι εδώ, δίπλα σας, με το νέο πρόγραμμα “Back on the Road”. Πρώτη προτεραιότητα όλων μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, είναι η διασφάλιση της ατομικής μας προστασίας και υγιεινής. Έτσι επιλέγουμε το αυτοκίνητο, καθώς παραμένει το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις μας, με τη Citroen να συμβάλλει στη μεταφορά της ασφάλειας του σπιτιού σας στο νέο σας αυτοκίνητο.

Το πρόγραμμα “Back on the Road” περιλαμβάνει μοναδικά προνόμια για την απόκτηση του αγαπημένου σας μοντέλου, ώστε να κάνει την επόμενη ημέρα ακόμα πιο άνετη και ασφαλή.

Πρωτόκολλο υγιεινής στην παράδοση αυτοκινήτου. H Citroen έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εγγυηθεί τόσο την δική σας ασφάλεια, όσο και των εργαζομένων μας.

Δυνατότητα παράδοσης του οχήματος στο χώρο σας. Αν διστάζετε να επισκεφθείτε το κατάστημα, κατόπιν συνεννόησης με τον Επίσημο Διανομέα μας, μπορούμε να σας παραδώσουμε το νέο σας αυτοκίνητο στο χώρο σας.

5 χρόνια εγγύηση. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, το αυτοκίνητο παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Γι’ αυτό το λόγο παρέχουμε 5 χρόνια εγγύηση, για πολλές και ξένοιαστες μετακινήσεις. (2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση συν 3 χρόνια επέκταση εργοστασιακής εγγύησης).

Ειδικές τιμές από 9.990€. Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, είναι απαραίτητο ένα ασφαλές μεταφορικά μέσο. Σας προσφέρουμε ειδικές τιμές σε όλα μας τα μοντέλα, οι οποίες ξεκινούν από 9.990€ (αφορά το C1 1.0 72PS Flair με προωθητική ενέργεια).

Συνολικό όφελος έως 3.000€. Μέσα από μια πλήρη γκάμα αυτοκινήτων που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε το μοντέλο που σας ταιριάζει σε προνομιακή τιμή, με το συνολικό όφελος να ανέρχεται έως 3.000€. Τέλος, όλα τα παραπάνω ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.