Νέο πρόγραμμα για το SEAT Ibiza

Η SEAT Τεχνοκάρ επίσημος αντιπρόσωπος της ισπανικής εταιρείας στην Ελλάδα ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για όποιον θέλει να αποκτήσει το νέο Ibiza. Το πρόγραμμα με την ονομασία Ibiza Gold Credit, προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές για να επιλέξει ο καθένας αυτό που νομίζει ότι του ταιριάζει.

Η πρώτη επιλογή δίνει στον υποψήφιο αγοραστή την επιλογή για 4 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η δεύτερη επιλογή προσφέρει προνομιακή χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9%, έκπτωση 400€, 4 χρόνια ασφάλιση αυτοκινήτου και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ενώ η τρίτη επιλογή δίνει τη δυνατότητα για έκπτωση 800€ και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Η ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου για ολόκληρη την διάρκεια του δανείου παρέχεται από την Allianz και περιλαμβάνει ολική κλοπή, εγγύηση αξίας, αυτοκίνητο αντικατάστασης, περίπτωση πυρκαγιάς εντός πορθμείου και ρυμουλκούμενου, αστική ευθύνη, ιατρική υποστήριξη, πυρός και τρομοκρατικές ενέργειες. Επιπλέον η SEAT προσφέρει ακόμα δύο πλεονεκτήματα, τα οποία είναι η προστασία αποπληρωμής του δανείου και η εγγύηση αξίας, σύμφωνα με την οποία η αποζημίωση δίδεται στην αξία για την οποία έχει ασφαλιστεί το αυτοκίνητο, χωρίς αυτή να μειώνεται βάση της εμπορικής του απαξίωσης. Τέλος, το νέο πρόγραμμα ισχύει μέχρι και τις 31/10/2015.