Η Opel πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και εγκαινιάζει το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel”. Μέσω του νέου προγράμματος, η Opel δίνει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία. Η Opel προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει, ώστε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500€, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. Μέσω του προγράμματος “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa.

Το γερμανικό Supermini, πλήρως ανανεωμένο, συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική του πορεία. Η τολμηρή σχεδίασή του, το πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει έχουν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει βραβευμένους κινητήρες βενζίνης, ενώ σύντομα αναμένονται οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric για αυτονομία έως 405 χιλιόμετρα.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης τα SUV της Opel. Το δημοφιλές Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland αποτελούν την ολοκληρωμένη πρόταση της Opel στην κατηγορία των SUV και εκφράζουν στο έπακρο τη νέα εποχή Opel, τη Γερμανική υπεροχή και τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας. 

Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” παρέχονται στο επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.