Τα μοντέλα N της Hyundai έχουν παρουσιάσει ήδη ένα μεγάλο αριθμό πωλήσεων, με το υποψήφιο αγοραστικό κοινό να ζητάει όλο και περισσότερα. Στην προσπάθεια τους οι Κορεάτες να ικανοποιήσουν τις διάφορες ζητήσεις ήρθαν σε συνεργασία με την Dymag για τη δημιουργία νέων ζαντών αλουμινίου για τα μοντέλα N.

Η βρετανική εταιρεία ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα των Κορεατών και προχώρησε στη δημιουργία νέων ζαντών από Carbon μεγέθους από 18” έως 23”, με την ονομασία N Performance. Έτσι με αυτό τον τρόπο το βάρος μειώνεται κατά 40 με 50% σε σχέση με το αλουμίνιο, κάτι που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ioniq 5 N.

Η Dymag παρουσίασε τις νέες ζάντες N Performance στο περίπτερο της Hyundai στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, συνδυάζοντας έτσι και το ντεμπούτο του Ioniq 5 N, που δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη, αφού βρέθηκε εκτός δρόμου. Για όσους ενδιαφέρονται ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα είναι διαθέσιμες και πόσο θα κοστίζουν. Πάντως αν υποθέσουμε πως η τιμή για τις ζάντες της Dymag για το Renault Megane RS Tropy-R έφταναν τις 12.000£, τότε ούτε και για το Ioniq 5 N θα είναι φθηνές.