Νέες εκδόσεις με άμεση παράδοση για το Opel Mokka

Το αντισυμβατικό Opel Mokka έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στην κατηγορία των B SUV, αφού συνδυάζει με επιτυχία τη νέα Bold & Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel και τη Γερμανική τεχνολογία αιχμής. Στο εξωτερικό, κυριαρχεί το Opel Vizor και το ανασχεδιασμένο έμβλημα του Κεραυνού, ενώ στο εσωτερικό το Pure Panel εξασφαλίζει ψηφιακή εργονομία.

Επιπλέον, ένα πλήθος έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης βρίσκονται στην υπηρεσία του οδηγού, όπως η λειτουργία αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης, το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, το προσαρμοζόμενο Cruise Control, η πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180⁰ κτλ.  

Τώρα, το Mokka γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, αφού διατίθεται σε νέες εκδόσεις Edition, Bold, Pure και More. Οι τιμές ξεκινούν από 21.900€ για την έκδοση Edition 1.2 Turbo με τους 100 ίππους και από 27.250€ για την ηλεκτρική έκδοση Mokka-e, συνυπολογίζοντας την κρατική επιδότηση.

Και το πιο σημαντικό; Το Opel Mokka είναι άμεσα διαθέσιμο στις περισσότερες εκδόσεις, δίνοντας μια άμεση λύση σε αυτούς που αναζητούν τώρα το νέο τους αυτοκίνητο. Επιπλέον, το Mokka γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό με το Πρόγραμμα !more OPEL, χάρη στο οποίο οι υποψήφιοι πελάτες επωφελούνται από προνομιακή χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,9% και από δωρεάν αναβάθμιση εξοπλισμού.