Η Toyota θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον για το GR Yaris παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Tokyo δύο νέες εκδόσεις που έχουν γεύση από WRC. Πρόκειται για τις εκδόσεις Kalle Rovanpera και Sebastien Ogier θέλοντας να τους τιμήσει για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα που κατέκτησαν με τα χρώματα της Toyota. Η έκδοση Kalle Rovanpera διαθέτει τα αγωνιστικά χρώματα της Toyota στο WRC, ενώ έχει το μαύρο Splitter, την πίσω αεροτομή GRMN Yaris, τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18” και τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Αντίθετα η έκδοση Sebastien Ogier είναι βαμμένη σε ματ γκρι χρώμα διαθέτοντας τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, την μαύρη πίσω αεροτομή και τις μαύρες ζάντες αλουμινίου με τις μπλε δαγκάνες των φρένων. Εσωτερικά υπάρχουν οι σημαίες των δύο οδηγών σε κάθε αυτοκίνητο, ενώ θα υπάρχει και ειδικό ταμπελάκι με την αρίθμηση του κάθε αυτοκινήτου. Από μηχανικής πλευράς και τα δύο διαθέτουν τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 271 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 39,7 κιλά.

Για όσους ενδιαφέρονται θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή, αφού είδαμε τα δύο πρώτα από την περιορισμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσουν όπως ανακοίνωσαν οι Ιάπωνες. Το πόσα συνολικά θα κυκλοφορήσουν και πότε θα μπουν στην παραγωγή είναι άγνωστο, αλλά όποιος τα αποκτήσει θα έχει μια συνάντηση έκπληξη από τον Kalle Rovanpera και τον Sebastien Ogier.