Το Yaris Cross μπορεί να μην το έχουμε δει ακόμα στην ευρωπαϊκή αγορά, όμως στην Ιαπωνία και σε άλλες αγορές ήδη κυκλοφορεί. Η Toyota παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις με σκοπό να προσελκύσει ακόμη περισσότερο το αγοραστικό κοινό. Πρόκειται για την έκδοση Adventure και την έκδοση Premiere Edition.

Η έκδοση Adventure περιλαμβάνει προστατευτικά στοιχεία στους προφυλακτήρες, ράγες οροφής και σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”. Εσωτερικά υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα, το δερμάτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων.

Από την άλλη πλευρά η έκδοση Premiere Edition, θα έχει δίχρωμο εξωτερικά, ενώ θα διαθέτει και αυτό ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”. Εσωτερικά θα υπάρχουν τα δερμάτινα καθίσματα και η οθόνη head-up display, ενώ η πίσω πόρτα του πορτμπαγκάζ θα ανοίγει ηλεκτρικά με το πάτημα του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα. Η συγκεκριμένη έκδοση όπως ανακοίνωσε η Toyota θα βρίσκεται στην αγορά για 12 μήνες.

Για όσους δε γνωρίζουν μηχανικά το Yaris Cross τροφοδοτείται από τον κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 116 ίππους. Για όσους κάνουν σκέψεις θα πρέπει να περιμένουν έως το Σεπτέμβριο, αφού φημολογείται πως τότε θα βρεθεί στην Ευρώπη. Τέλος, η κατασκευή του νέου Yaris Cross γίνεται στο εργοστάσιο της πόλης Valenciennes στη Γαλλία.