Από αύριο Δευτέρα 30/3/2015 και μέχρι τον Οκτώβριο του 2016, οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους του Πειραιά θα υποστούν νέα ταλαιπωρία εξ αιτίας των έργων του Τραμ. Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τους δρόμους που θα υποστούν αλλαγές και παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτών.

erga tram 1Αναλυτικά που θα εκτελούνται έργα καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή και Δημητρίου, μέγιστου μήκους 300 μέτρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα των Μ.Μ.Μ., στον συνδετήριο κλάδο εξόδου της οδού Εθνάρχου Μακαρίου προς την οδό Μικράς Ασίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται δεξιά από την Καραολή και Δημητρίου.

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον συνδετήριο κλάδο της οδού Εθνάρχου Μακαρίου με την οδό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, 2,85 μέτρων, από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, μέγιστου μήκους 90 μέτρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μικρολίμανο.

Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος – Μικράς Ασίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζερβού και Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά. Κατά την ανωτέρω διακοπή η έξοδος της Μικράς Ασίας προς την οδό Πειραιώς θα παραμείνει ανοιχτή.

Περαιτέρω και στο πλαίσιο των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθούν και οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας, σε σαράντα 40 χλμ/ώρα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

Απαγόρευση του προσπεράσματος επί των οδών Εθνάρχου. Μακαρίου και Λεωφόρου Ποσειδώνος – Μικράς Ασίας.