Η Dacia προσπαθώντας να προσελκύσει ακόμη περισσότερο το υποψήφιο αγοραστικό κοινό δημιούργησε μια νέα έκδοση για όλα τα μοντέλα της. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Extreme έκδοση, η οποία θα βρίσκεται στα Duster, Sandero Stepway, Jogger, καθώς και στο αμιγώς ηλεκτρικό Spring.

Η Dacia είναι υπερήφανη για το σχεδιασμό, τα νέα υλικά και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της έκδοσης Extreme. Με βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες του δρόμου, τα Sandero Stepway Extreme και Jogger Extreme διαθέτουν το Extended Grip στο βασικό εξοπλισμό, ενώ το Duster Extreme μπορεί να βασιστεί στην πολύ ικανή μετάδοση της τετρακίνησης. Στο Dacia Spring Extreme παράλληλα θα υπάρχει και ο νέος ηλεκτροκινητήρας που αποδίδει μεγαλύτερη ιπποδύναμη, ενώ έχει και μεγαλύτερη αυτονομία.

Μπορεί να μην έγιναν γνωστά τα πλήρη χαρακτηριστικά της εν λόγω έκδοσης, όμως η έκδοση Extreme φαίνεται πως θέλει να δώσει περισσότερη αίσθηση ελευθερίας τόσο στον οδηγό, όσο και στους επιβάτες. Άλλωστε τα πακέτα στον εξοπλισμό της συγκεκριμένης έκδοσης είναι πιο πλούσια από κάθε άλλη φορά, δίνοντας πολλά περισσότερα από όσα έχουμε μάθει μέχρι σήμερα.