Σας έλειψε; Τί και εάν έχει περάσει λίγος καιρός από την τελευταία εκδήλωση του Skoda Club Πελοποννήσου, οι διοργανωτές είναι εδώ για να μας προσφέρουν μια ακόμα υπέροχη ημέρα.

Η Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα αποτελέσει την ημέρα που όλοι οι φίλοι του Skoda Club θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, λίγο πριν την εκπνοή αυτής της χρονιάς. Και ποιο μέρος θα ήταν καλύτερο για ένα τέτοιο event από το Λιοντάρι στο Χατζηκυριάκειο. Εκεί, δίπλα στη θάλασσα, με τα καράβια να μπαίνουν και να βγαίνουν στο πρώτο λιμάνι της χώρας όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να γνωρίσουν και να απολαύσουν τη ναυαρχίδα της Skoda, τη νέα Skoda Superb, μια ευγενική παραχώρηση της Kosmocar.

Εν μέσω ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών για τα ήδη υπάρχοντα ή υποψήφια προς αγορά μοντέλα, οι παρευρισκόμενοι θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις και από τη διεύθυνση του Καφέ Λιοντάρι. Μην κανονίσετε λοιπόν τίποτα για την επόμενη Κυριακή. Στις 11:00 σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να περάσουμε όμορφα, έτσι όπως το Skoda Club Πελοποννήσου ξέρει. Δηλώστε τις συμμετοχές σας στην επίσημη ιστοσελίδα του Skoda Club Πελοποννήσου στο Facebook εδώ https://www.facebook.com/events/234843970264629/.