Το Peugeot 108 παρά τη στροφή των εταιρειών στην ηλεκτροκίνηση ακόμη αντέχει και κυκλοφορεί στην αγορά. Οι Γάλλοι προχωρήσαν σε μια μικρή ανανέωση του 5θυρου μοντέλου που ίσως να είναι και η τελευταία, αφού πολύ σύντομα αναμένεται και αυτό να σταματήσει να κυκλοφορεί. Μετά από 7 χρόνια κυκλοφορίας παρότι είχε ανακοινωθεί από τον όμιλο της PSA ότι θα σταματούσε η παραγωγή, οι Γάλλοι προχώρησαν τελικά σε ένα μικρό facelift δίνοντας λίγη ζωή ακόμη στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο νέα χρώματα που είναι τα Ural White και Galaxite Grey, τα οποία αντικαθιστούν τα Bianca White και Carbon Grey. Επιπλέον, υπάρχουν οι ζάντες αλουμινίου Thorren μεγέθους 15”. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα νέα καθίσματα με τις κίτρινες ραφές.

Μηχανικά το Peugeot 108 προσφέρεται με τον 3κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 68 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω του 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Τέλος, υπενθυμίζουμε πως στην ελληνική αγορά το Peugeot 108 ξεκινά από 13.550€, ενώ για όσους Έλληνες ζουν στη Μεγάλη Βρετανία οι τιμές ξεκινούν από 13.320£.