Το DS 3 Crossback από τον καιρό που κυκλοφόρησε στην αγορά αυτοκίνητου, μόνο θετικά σχόλια λαμβάνει. Οι Γάλλοι για να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού δημιούργησαν μια Special ειδική έκδοση με την ονομασία DS 3 Crossback Ines De La Fressange Paris.

Η DS συνεργάστηκε με την εταιρεία μόδας Ines De LA Fressange Paris για να κυκλοφορήσει αυτή την ειδική έκδοση του DS 3 Crossback, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Φυσικά, ο οίκος μόδας είναι υπεύθυνος για αυτά που διαθέτει το αυτοκίνητο τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Το εξωτερικό χρώμα είναι το Ink Blue που συνδυάζεται με την οροφή Perla Nera Black, ενώ τα καπάκια των καθρεπτών είναι με το Ines Red χρώμα. Επιπλέον, υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα μπλε δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, με τις κόκκινες ραφές. Στο ταμπλό υπάρχει το μπλε σουέτ που κάνει ακόμη πιο πολυτελή τη συγκεκριμένη έκδοση, ενώ υπάρχει το δερμάτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και τα πεντάλ αλουμινίου. Η οθόνη αφής μεγέθους 10,3”, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού και των επιβατών. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται LED φωτιστικά σώματα, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, παρακολούθηση τυφλού σημείου, υποβοήθηση λωρίδας και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Μηχανικά η έκδοση DS 3 Crossback Ines De La Fressange Paris θα προσφέρεται με τους Puretech κινητήρες, με τους 130 και 155 ίππους, καθώς και με τον κινητήρα πετρελαίου BlueHDi, με τους 130 ίππους. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού θα κυκλοφορήσουν μόλις 1.500 κομμάτια και δε γνωρίζουμε αν κάποια και πόσα από αυτά είναι προγραμματισμένο να έρθουν στην ελληνική αγορά.