Όταν έχεις χρήματα τα πάντα γίνονται. Ακόμα και η Ferrari δε θα αρνηθεί μια μοναδική δημιουργία για έναν πελάτη της. Η ιταλική φίρμα δημιούργησε ένα μοναδικό όχημα για έναν συγκεκριμένο πελάτη που φυσικά θα πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο. Πρόκειται για μια Ferrari BR20, η οποία θα παραμείνει μοναδική.

Το συγκεκριμένο όχημα βασίζεται στη GTC4Lusso και είναι αυστηρά διθέσιο. Για να δημιουργηθεί το νέο μοντέλο αντικαταστάθηκε το πίσω μέρος με Fastback μορφή, ενώ αφαιρέθηκαν τα πίσω καθίσματα. Παρόλα αυτά το μήκος της BR20 είναι 7,8 εκατοστά μεγαλύτερο από τη GTC4Lusso.

Η μεγάλη μάσκα, με το λογότυπο της Ferrari στη μέση, τα LED φωτιστικά σώματα, οι νευρώσεις και τα ανοίγματα στο καπό δείχνουν αν μη τι άλλο μια εντυπωσιακή εμπρόσθια όψη. Στο πίσω υπάρχουν τα στρογγυλά LED φωτιστικά σώματα, ενώ ο διαχύτης και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης την κάνουν πιο επιθετική. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20”.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα με τις λευκές ραφές, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και τα πεντάλ αλουμινίου. Η οθόνη αφής με το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης κάνει πιο άνετη τη ζωή του οδηγού, ενώ τα paddle shift πίσω από το τιμόνι επιτρέπουν τις πιο γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων.

Μηχανικά η νέα Ferrari BR20 τροφοδοτείται από το V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 680 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 61,8 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,4”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 335 χλμ/ώρα.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι για έναν μόνο τυχερό που βρέθηκε σε όλη τη διαδικασία της κατασκευής του αυτοκινήτου και η οποία διήρκησε περισσότερο από ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Για όσους είστε περίεργοι για το κόστος θα σας πούμε πως αυτό δεν έγινε γνωστό, αλλά είναι σίγουρο πως ήταν περισσότερα από τα 260.000€ της GTC4Lusso.