Όταν έχεις χρήματα μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα, αφού δύσκολα θα σου αρνηθούν να κάνουν αυτό που θέλεις. Έτσι και ο Manny Khoshbin, Αμερικάνος επιχειρηματίας ήθελε να δημιουργήσει ένα μοναδικό αυτοκίνητο και όπως φαίνεται τα κατάφερε, αφού με τα απαραίτητα χρήματα αγόρασε μια Bugatti Chiron με την υπογραφή της Hermes.

Ο γαλλικός οίκος Hermes έβαλε και αυτός το χέρι του για να ολοκληρωθεί αυτό το κόσμημα της αυτοκίνησης. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το χρώμα Craie, το οποίο υπάρχει τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Το συγκεκριμένο χρώμα υπάρχει στο αμάξωμα, τους προφυλακτήρες, την οροφή και τους θόλους των τροχών εξωτερικά, ενώ εσωτερικά το διακρίνουμε στα καθίσματα, στο ταμπλό και στην οροφή. Τα μπλε κουμπιά, τα πεντάλ αλουμινίου και το ασημένιο χρώμα στον επιλογέα ταχυτήτων αλλάζουν την εσωτερική όψη.

Η “Chiron habillé par Hermès” όπως είναι η ονομασία της στα γαλλικά είναι η μοναδική που θα κυκλοφορεί στους δρόμους. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο μηχανικό κομμάτι, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο κινητήρας χωρητικότητας 8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 1.500 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 163 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2,3”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 420 χλμ/ώρα.

Μπορεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο να είναι ελάχιστοι αυτοί που μπορούν να το αποκτήσουν, όμως ακόμα και να το δεις στο δρόμο να κυκλοφορεί είναι πραγματικά απολαυστικό. Η Bugatti Chiron Hermes Edition μπορεί να είναι μια και μοναδική, όμως δεν παύει να είναι ένα από τα κοσμήματα της αυτοκίνησης.