Η McLaren θέλοντας να τιμήσει τον Daniel Ricciardo για τη νίκη του στο Ιταλικό GP και όχι μόνο δημιούργησε μια ειδική έκδοση της 720S, με την ονομασία Daniel Ricciardo Edition. Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο ο χρωματισμός είναι στα χρώματα της ομάδας της McLaren στη Formula 1, ενώ στις πόρτες υπάρχει το 3, το οποίο είναι το νούμερο του Αυστραλού πιλότου στο μονοθέσιο.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν τα μαύρα-πορτοκαλί καθίσματα με τις πορτοκαλί ραφές, ενώ πορτοκαλί λεπτομέρειες υπάρχουν και στο ταμπλό, αλλά και στο τιμόνι. Κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 720 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 78,5 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2,9”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 341 χλμ/ώρα.

Δυστυχώς όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ψάξουν να βρουν κάτι άλλο, αφού όπως ανακοίνωσε η McLaren, η 720S Daniel Ricciardo Edition θα κυκλοφορήσει μόνο στην αγορά της Αυστραλίας και μόλις σε τρία κομμάτια, τα οποία είναι ήδη ανάρπαστα. Όπως και να έχει πάντως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.