Μια ιδιαίτερη συνεργασία για τη Bentley Flying Spur

Τα αυτοκίνητα της Bentley σε συνδυασμό με τα αθλητικά παπούτσια είναι σίγουρο πως δεν έχουν καμία κοινή πορεία. Όμως καμιά φορά οι συνεργασίες μπορεί να έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις. Μια Bentley Flying Spur Hybrid αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Dominic Ciambrone ή πιο γνωστό ως The Surgeon. Έτσι η πλήρης ονομασία του αυτοκινήτου είναι Bentley Flying Spur Hybrid x The Surgeon. Η συγκεκριμένη Bentley διαθέτει το πακέτο Mulliner Blackline, το οποίο περιλαμβάνει ανθρακί χρώμα, χρυσές πινελιές, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ανθρακονήματα για τη πολύ λεπτή αεροτομή στο πορτμπαγκάζ.

Το εσωτερικό είναι ντυμένο με ξύλινο καπλαμά στο ταμπλό, ενώ υπάρχουν και τα λευκά δερμάτινα καθίσματα, τα οποία είναι τρισδιάστατα με σχήμα διαμαντιών. Η πολυτέλεια συνεχίζεται με το ίδιο δέρμα στις πόρτες, ενώ το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια είναι δίχρωμο. Το λογότυπο Surgeon υπάρχει στη μέση του ταμπλό, ενώ στα καθίσματα υπάρχουν τα ανάγλυφα λογότυπα Surgeon, όπως και στο ταμπλό.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, αφού κάτω από το καπό κρύβεται ο V6 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 2,9 λίτρων, καθώς και ένας ηλεκτροκινητήρας, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 536 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 76,3 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,1”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 285 χλμ/ώρα. Μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα μπορεί να διανύσει μια απόσταση 34 χιλιομέτρων. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Μπορεί η συγκεκριμένη Bentley Flying Spur Hybrid x The Surgeon να είναι μια και μοναδική έχοντας τα λογότυπα της The Surgeon, όμως είναι σίγουρο πως όποιος την αποκτήσει θα την ευχαριστηθεί και με το παραπάνω, αφού εκτός της πολυτέλειας θα έχει μια Bentley που θα γίνει άμεσα συλλεκτική. Εμείς θα τη θέλαμε. Εσείς;