Μια ειδική Bentley Bentayga για ελάχιστους

Η Bentley δημιούργησε μια ειδική έκδοση της Bentayga, την οποία θα μπορέσουν να απολαύσουν ελάχιστοι. Πρόκειται για τη Bentley Bentayga Equestrian Collection, η οποία όπως δηλώνει και το όνομα της θα τιμήσει τον κόσμο της ιππασίας στο Βέλγιο, με την ιδέα να έρχεται από την τέχνη του άλματος επίδειξης.

Η ειδική αυτή έκδοση περιλαμβάνει τη βαφή Spectre, ενώ συνδυάζεται με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, με τις 10 ακτίνες. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα καφέ δερμάτινα καθίσματα με τις πορτοκαλί ραφές, αλλά και το σχέδιο με τα δύο κεφάλια αλόγων που είναι το σύμβολο της Stephex Masters. Επιπλέον, το εσωτερικό κομμάτι από τις πόρτες είναι κατασκευασμένο στη Σκωτία.

Μηχανικά κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 Twin-Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 542 ίππους και τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 78,5 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Για όσους ενδιαφέρονται ίσως θα πρέπει να στραφούν κάπου αλλού, αφού όπως ανακοινώθηκε από τη Bentley θα υπάρξουν μόλις 10 Bentayga Equestrian Collection, οι οποίες θα βρεθούν στην αγορά του Βελγίου και πιο συγκεκριμένα στις αντιπροσωπείες στην Αμβέρσα, στις Βρυξέλλες και στο Knokke. Φυσικά, αναμένονται να γίνουν ανάρπαστες, ενώ η τιμή της κάθε μιας από αυτές δεν έχει γίνει γνωστή.