Η Toyota κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει στις ειδικές εκδόσεις της GR Supra. Οι Ιάπωνες αυτή τη φορά ετοιμάζουν μια ακόμη ειδική έκδοση για τη Supra, με την πλήρη ονομασία να είναι Toyota GR Supra A91-CF Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει πολλά κομμάτια από ανθρακονήματα, κάτι που αναμένεται να ανεβάσει και την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης.

Ουσιαστικά πρόκειται για εξωτερικές και εσωτερικές βελτιώσεις με το μηχανικό κομμάτι να μένει απείραχτο. Τα αρχικά “CF” σημαίνουν Carbon Fiber κάτι που παραπέμπει στα ανθρακονημάτινα κομμάτια του αυτοκινήτου. Στο νέο μοντέλο βρίσκουμε Splitter κάτω από την μπροστινή ποδιά, μαρσπιέ, πίσω αεροτομή, ενώ υπάρχουν και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”, σε ματ γκρι χρώμα. Δύο είναι τα χρώματα που μπορεί να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής και είναι τα Absolute Zero White και Nitro Yellow.

Εσωτερικά η Toyota GR Supra A91-CF Edition διαθέτει τα δερμάτινα καθίσματα από Alcantara, τα οποία είναι σε κόκκινο-μαύρο χρώμα. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην αμερικάνικη αγορά και θα κυκλοφορήσει σε μόλις 600 μονάδες. Τέλος, οι παραγγελίες της θα ανοίξουν το φθινόπωρο, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν μέσα στο 2022.