Πλησιάζοντας η ώρα για το Auto Salon στο Tokyo (12-14 Ιανουαρίου) η Subaru ανακοίνωσε με πια μοντέλα θα βρεθεί εκεί. Μέσα σε αυτά θα υπάρχει και μια νέα ειδική έκδοση του Impreza WRX. Αν και οι Ιάπωνες έχουν ανακοινώσει πως δε θα υπάρξει έκδοση STI σε αυτή τη γενιά η πλήρη ονομασία της ειδικής αυτής έκδοσης θα είναι WRX S4 STI Sport Limited Edition, η οποία θα έχει διάφορες οπτικές αλλαγές σε σχέση με το WRX.

Οι αλλαγές την εν λόγω έκδοσης εστιάζονται στη διαφορετική αεροτομή, στα λογότυπα WRX, S4 και Symmetrical AWD που είναι σε μαύρο χρώμα, αλλά και στις νέες ζάντες αλουμινίου της BBS. Στο μηχανικό κομμάτι δεν αλλάζει κάτι, αφού κάτω από το καπό παραμένει ο 4κύλινδρος Boxer υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 271 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 38,2 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο CVT κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Τέλος, το μόνο που γνωρίζουμε πριν την πλήρη αποκάλυψη του Impreza WRX S4 STI Sport Limited Edition είναι πως θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για όσους βρεθούν στη συγκεκριμένη έκθεση θα πρέπει να γνωρίζουν πως εκτός από την ειδική έκδοση του Impreza WRX, θα υπάρχουν και τα BRZ STI Sport, Levorg Layback STI Performance, BRZ GT300 και το WRX NBR Challenge 2024.