Με μέγιστο όφελος από το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” το ηλεκτρικό Fiat 500

Με την εφαρμογή του “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, το νέο ηλεκτρικό 500 γίνεται ακόμα πιο προσιτό, με τις τιμές της οικογένειας του μοντέλου να ξεκινούν από τις 25.550€ για την έκδοση 500e (RED) με την μπαταρία των 42kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 460 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες και 320 χιλιόμετρα σε μικτές συνθήκες (WLTP).

Το πλαίσιο του κρατικού προγράμματος περιλαμβάνει και επιπρόσθετα οφέλη, όπως για παράδειγμα επιπλέον 1.000€ bonus απόσυρσης συμβατικού αυτοκινήτου, καθιστώντας ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος. Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού 500 αξιοποιούν το μέγιστο όφελος των 8.000€ που προβλέπει το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, καθώς και τις δυνητικές επιπλέον παροχές του προγράμματος.

Το αμιγώς ηλεκτρικό 500 είναι το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του που είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις σε επίπεδο αμαξώματος (Hatchback, Cabrio και 3+1). Παράλληλα χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και τις προηγμένες τεχνολογίες που αξιοποιεί, κατέκτησε για την αποδοτικότητα του τη μέγιστη διάκριση στις δοκιμές του Grenn NCAP, αλλά και κορυφαία αποτελέσματα στην αξιολόγηση του Euro NCAP σε επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Τορίνο, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat διαθέτει σύστημα φόρτισης με δυνατότητα έως 85kW, στοιχείο που του επιτρέπει σε κατάλληλο δίκτυο να φορτίζει (0%-80%) σε μόλις 35’. Παράλληλα η προηγμένη αρχιτεκτονική του το έχει καταστήσει την ιδανική πλατφόρμα πάνω στην οποία ο Όμιλος Stellantis εξελίσσει ιδιαίτερα υποσχόμενες τεχνολογίες για το μέλλον της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης, όπως είναι η επαγωγική φόρτιση και η διασύνδεση με δίκτυα V2G (vehicle-to-grid).

Έξυπνο, προηγμένο, πρακτικό, αλλά και προσιτό, το ηλεκτρικό 500 εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της FIAT για το μέλλον της αυτοκίνησης. Το σύνολο των εκδόσεων του αμιγώς ηλεκτρικού 500 καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα, ενώ η συστοιχία των μπαταριών έχει 8ετή κάλυψη για έως και 160.000 χιλιόμετρα.