Με ειδική εμφάνιση η Ferrari στο GP του Las Vegas

Η Ferrari θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη δική της ιστορία στο GP που θα γίνει στο Las Vegas θα έχει διαφορετική εμφάνιση. Η SF-23 τόσο του Leclerc, όσο και του Sainz, θα είναι φυσικά κόκκινες, αλλά θα διαθέτουν ειδικές λευκές πινελιές στο κάλυμμα του κινητήρα, στην εμπρόσθια πτέρυγα και στην πίσω πτέρυγα, η οποία θα γράφει Ferrari με μαύρα γράμματα. Επιπλέον, το νούμερο του μονοθεσίου θα είναι σε λευκό κύκλο με μαύρα γράμματα.

Εκτός όμως από την εμφάνιση του μονοθεσίου, θα υπάρχουν και διαφορετικές φόρμες για τους δύο οδηγούς της ιταλικής ομάδας. Η επιλογή αυτών των χρωμάτων έγινε για να τιμήσει η Ferrari την ιστορία της στους αγώνες που έχει δώσει στις Η.Π.Α. Το μονοθέσιο θυμίζει έντονα τη Ferrari 312B που οδηγούσε ο Mario Andretti το 1971, φτάνοντας εκείνη τη χρονιά στη νίκη στο GP της Νότιας Αφρικής.

Μπορεί η ιταλική ομάδα να μη μας συνηθίσει στις αλλαγές στο Πρωτάθλημα της F1, όμως όταν το κάνει τραβάει αμέσως τα βλέμματα. Άλλωστε ένα μονοθέσιο με συνταγή από το παρελθόν μόνο πετυχημένο μπορεί να είναι, αφού η νοσταλγία για τα παλιά όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο έντονη.