Με ειδική έκδοση το ξεκίνημα της νέας Lancia Ypsilon

Η νέα Lancia Ypsilon καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις της και οι Ιταλοί έκαναν μια ιδιαίτερη κίνηση. Πιο συγκεκριμένα δημιούργησαν την ειδική έκδοση Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Η επίσημη παρουσίαση του ιταλικού μοντέλου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου και από την επόμενη ημέρα εκτός της Lancia Ypsilon στις εκθέσεις θα βρίσκεται και η ειδική έκδοση.

Η διαδικασία για την απόκτηση της πρώτης Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina θα γίνει αποκλειστικά μόνο μέσω διαδικτύου και ο τυχερός δε θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει το πόσο της αγοράς εκείνη τη στιγμή, αλλά με την παραλαβή του αυτοκινήτου. Η νέα Lancia Ypsilon θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη αλλάζοντας τα δεδομένα που γνωρίζαμε έως σήμερα. Η μέγιστη αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση φτάνει τα 403 χιλιόμετρα.

Η συνεργασία με την Cassina, μια εταιρεία επίπλων υψηλής ποιότητας, αντικατοπτρίζεται στις στιλιστικές λεπτομέρειες, από την επιλογή των υλικών μέχρι αυτή των χρωμάτων. Στην πραγματικότητα, η Cassina έχει μεταφέρει την τεχνογνωσία της στη νέα Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina δίνοντας της μια νέα προσέγγιση, η οποία έχει δώσει ζωή σε ένα αυτοκίνητο με κομψή και μοντέρνα εμφάνιση.

Σύμβολο αυτής της συνεργασίας είναι οι αποκλειστικές στιλιστικές λεπτομέρειες, όπως το Sapphire Blue χρώμα έως το μπλε του εσωτερικού, τα βελούδινα καθίσματα που χαρακτηρίζονται από το μοτίβο “Cannelloni”, μέχρι το μικρό πολυλειτουργικό τραπεζάκι που φέρει την υπογραφή Cassina. Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως η Lancia Ypsilon Limited Edition Cassina θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1.906 κομμάτια τιμώντας την χρονολογία έναρξης της.