Το ΕΚΟ Rally Acropolis επιστρέφει στο καλεντάρι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally (WRC) μετά από 8 χρόνια απουσίας. Οι κορυφαίοι οδηγοί στον κόσμο, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτου και χιλιάδες λάτρεις της ταχύτητας δίνουν ραντεβού στη χώρα μας, με την Cosmote να στηρίζει έμπρακτα τον φημισμένο αγώνα ως Μεγάλος Χορηγός. Το πολυαναμενόμενο “Ράλλυ των Θεών” θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και η μετάδοσή του θα γίνει ζωντανά και αποκλειστικά από την Cosmote TV.

Η τελετή εκκίνησης του αγώνα θα δοθεί στην Ακρόπολη και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η “Cosmote 5G Athens Stage”. Πρόκειται για μία Ειδική Διαδρομή που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία του Rally και θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας, γύρω από την Πλατεία Συντάγματος. Στο τέλος της Ειδικής Διαδρομής, τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στην Πλατεία Συντάγματος, όπου οι θεατές θα μπορούν να τα απολαύσουν από κοντά, αλλά και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και εκπλήξεις στο περίπτερο της Cosmote.

Την επόμενη μέρα τα αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν για την Πελοπόννησο όπου θα αγωνιστούν σε ειδικές διαδρομές στην Κορινθία και κατόπιν θα κατευθυνθούν στη Λαμία, που είναι και η έδρα του αγώνα και το Service Park. Ο αγώνας θα έχει συνολικά 15 ειδικές διαδρομές μήκους 292,16 χιλιομέτρων και ο τερματισμός θα γίνει στη Λαμία.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το Rally Acropolis επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally. Η Cosmote στηρίζοντας συστηματικά το σημαντικότερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, δίνει και φέτος δυνατά το “παρών”. Το “Cosmote 5G Athens Stage” συνδυάζει για πρώτη φορά μια εντυπωσιακή ειδική διαδρομή ταχύτητας στο κέντρο της Αθήνας με την ταχύτερη τεχνολογία κινητής, το Cosmote 5G.

Καλούμε τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαύσουν τον φημισμένο αυτό αγώνα “το Ράλλυ των Θεών”, είτε από κοντά, είτε μέσα από την Cosmote TV, δήλωσε η κα Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του φετινού ΕΚΟ Rally Acropolis.