Το 18ο GP της φετινής χρονιάς είναι προγραμματισμένο να γίνει αυτό το τριήμερο στο Austin των Η.Π.Α. Εκεί η Red Bull Racing θα έχει διαφορετικό χρωματισμό. Η RB19 των Verstappen και Perez θα έχουν έναν ειδικό χρωματισμό, ενώ θα υπάρχει και η σημαία του Texas επάνω στο μονοθέσιο. Η αλλαγή αυτή έγινε στα πλαίσια του διαγωνισμού που κάνει η Red Bull Racing για ένα διαφορετικό μονοθέσιο στα τρία Grand Prix που γίνονται στην Αμερική.

Η πρώτη αλλαγή έγινε στο Miami, η δεύτερη θα είναι αυτό το τριήμερο και η τρίτη θα γίνει στο Las Vegas. Μέσα από 2.000 συμμετοχές νικητής ήταν ο 39χρονος Αργεντινός Franco Cavallone, αφού η ιδέα του χρωματισμού του μονοθεσίου ήταν δική του. Παράλληλα, όλο το τριήμερο ο νικητής θα βρίσκεται στην πίστα του Austin απολαμβάνοντας τόσο τα μονοθέσια, όσο και όλη την ομάδα της Red Bull Racing.

Ο Cavallone δήλωσε “Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας γραφίστας και μου ήταν εύκολο να δημιουργήσω ένα διαφορετικό μονοθέσιο. Είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που έχω σχεδιάσει ποτέ. Είναι σαν ένα όνειρο όλο αυτό που μου συμβαίνει, βλέποντας το σχέδιό μου στο αυτοκίνητο θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Ανυπομονώ να το δω μέσα στην πίστα”.