Στη McLaren γνωρίζουν πολύ καλά πώς να δημιουργούν Super Car εντυπωσιάζοντας όχι μόνο αυτούς που θέλουν και μπορούν να τα αποκτήσουν, αλλά όλους μας. Όταν όμως έρχονται διάφοροι οίκοι βελτιώσεων τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Η Novitec έπιασε στα χέρια της την 720S Spider και την έκανε ακόμη πιο αστραφτερή.

Μπορεί εξωτερικά να μην άλλαξαν πολλά πράγματα από το γερμανικό οίκο βελτιώσεων, όμως τα νέα ελατήρια μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά, ενώ οι νέες σφυρήλατες ζάντες μεγέθους 20” μπροστά και 21” πίσω, με διαστάσεις ελαστικών 245/30 και 325/25 προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν αμέσως τα σπορ bucket καθίσματα από Alcantara, αλλά και τα νέα διακοσμητικά αλουμινίου.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 Turbo κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να ανεβαίνει στους 806 ίππους (86 περισσότερους) και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 89,5 κιλά. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 2,7”, το 0-200 σε 7,5”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 346 χλμ/ώρα.

Σίγουρα, ένα τέτοιο Super Car θα το θέλαμε όλοι στα χέρια μας, όμως αυτοί που θα το αποκτήσουν θα είναι ελάχιστοι, αφού αναμένεται να γίνει ανάρπαστο και ταυτόχρονα συλλεκτικό. Όπως και να έχει είναι το κάτι άλλο.