Το Kia Picanto έκτος τις βενζινοκίνητες εκδόσεις τώρα προσφέρεται και με έκδοση LPG για περισσότερη οικονομία. Πρόκειται για τον 3κύλινδρο κινητήρα του 1 λίτρου με τη μέγιστη ισχύ των 67 ίππων, συνδυάζοντας βενζίνη και υγραέριο με τη μέση κατανάλωση να είναι 6,2 λίτρα/100χλμ και τις εκπομπές ρύπων να μην ξεπερνούν το όριο τον 100 γρ/χλμ, για μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Το Kia Picanto LPG διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η μία είναι το Picanto 1.0 City LPG που προσφέρει 6 αερόσακους, A/C, αυτόματους προβολείς, ράδιο CD/MP3 με θύρα USB, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηλεκτρικά παράθυρα. Η άλλη είναι το Picanto 1.0 Uptown LPG που προσφέρει επιπλέον της προηγούμενης έκδοσης Bluetooth, χειριστήρια στο τιμόνι, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών.

Όσον αφορά στις τιμές το Picanto 1.0 City LPG κοστίζει 10.870€, ενώ το Picanto 1.0 Uptown LPG 11.350€, χρησιμοποιώντας το όφελος της απόσυρσης. Τέλος, όπως σε όλες τις εκδόσεις, είτε βενζίνης, είτε πετρελαίου έτσι και στην έκδοση LPG η Kia προσφέρει 7έτη εργοστασιακή εγγύηση.