Η Isuzu παρουσίασε μια ειδική έκδοση του D-Max με την ονομασία XTR Color Edition. Το επαγγελματικό μοντέλο στη νέα έκδοση θα διαθέτει τέσσερα χρώματα Splash White, Titanium Silver Met, Obsidian Grey Mica και Cosmic Black Mica. Άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος την εν λόγω έκδοσης.

Ο εξοπλισμός θα είναι πιο πλούσιος σε σχέση με το D-Max που υπάρχει ήδη στην αγορά, διαθέτοντας μαύρη μάσκα, προβολείς ομίχλης, μαύρες χειρολαβές και μαύρα καπάκια στους καθρέπτες. Επιπλέον, μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, με τα ελαστικά της Pirelli. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα θερμαινόμενα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις πράσινες ραφές, οι οποίες υπάρχουν και στο δερμάτινο τιμόνι.

Η Isuzu έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στα φρένα για αυτό και στο μπροστινό σύστημα υπάρχουν τα κεραμικά φρένα της Kevlar, ενώ η ανάρτηση μεγαλώνει την απόσταση από το έδαφος φτάνοντας τα 250 χιλιοστά. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κεντρική αντιπροσωπεία της Isuzu για παραγγελία και να υπολογίσουν περίπου στα 39.500€.