Η Isuzu εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζει απόλυτα τις ανάγκες των επαγγελματιών οδηγών και για αυτό το λόγο παρουσίασε μια ακόμα ελκυστική έκδοση του D-Max. Το νέο μοντέλο ονομάζεται D-Max Arctic Trucks AT35 και αν μίτοι άλλο είναι άκρως εντυπωσιακό. Αν και το μοντέλο είναι ήδη γνωστό φαίνεται να ξεχωρίζει αμέσως, διαθέτοντας μια άγρια εμφάνιση.

Εξωτερικά ξεχωρίζει αμέσως η μάσκα με το λογότυπο Isuzu να είναι σε περίοπτη θέση, ενώ τα φωτιστικά σώματα μαζί με τους προβολείς ομίχλης το κάνουν πιο εντυπωσιακό. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, με τα ελαστικά Nokian Rotiiva AT ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση. Επιπλέον, υπάρχουν και τρεις νέες χρωματικές επιλογές που είναι η Spinel Red, η Sapphire Blue και η Galena Gray που γίνεται μόνο μέσω ειδικής παραγγελίας.

Εσωτερικά ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα και η πολυλειτουργική έγχρωμη οθόνη αφής, η οποία διαθέτει και τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto για την εύκολη σύνδεση οποιουδήποτε Smartphone. Φυσικά, υπάρχουν όλα τα νέα συστήματα ασφαλείας που κάνουν το D-Max Arctic Trucks AT35 παιχνιδάκι στα χέρια του οδηγού.

Μηχανικά το νέο μοντέλο θα διαθέτει τον πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 163 ίππους. Η ανώτερη ρυμούλκηση φτάνει τους 3,5 τόνους, ενώ  τιμή του υπολογίζεται κάτι παραπάνω από τα 38.000€.