Οι βελτιώσεις πάντα κάνουν ένα αυτοκίνητο ομορφότερο. Αυτό αποφάσισε να κάνει η ιαπωνική Kuhl Racing, η οποία ασχολήθηκε με το Toyota 86, δημιουργώντας μια διαφορετική εξωτερική εμφάνιση και όχι μόνο. Ο σκοπός των Ιαπώνων είναι να κάνουν την απλή έκδοση της 86 πιο ελκυστική δίνοντας μια άλλη οπτική στο αυτοκίνητο.

toyota-86-2Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία κυκλοφόρησε την αναμφισβήτητα πιο τρελή R35 γενιά του Nissan GT – R που σχεδιάστηκε ποτέ. Ενώ το χρωμιομένο χρυσό φινίρισμα ήταν κάπως υπερβολικό, το αποκαλυπτικό body kit της είναι ένα επί τροχών έργο τέχνης, που ενσωματώνει ένα συναρπαστικό σχέδιο εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι. Έπειτα από 9 μήνες η Kuhl Racing επιστρέφει σε αυτό με ένα ακόμη αγαπημένο ιαπωνικό όχημα, το Toyota 86.

Όπως το “αδερφάκι” του GT – R, το πισωκίνητο Sport αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ένα κατά παραγγελία widebody kit. Ενσωματώνει δύο απαστράπτοντες θόλους στους εμπρός και πίσω τροχούς, ξεχωριστές πλαϊνές ποδιές, ένα προσαρμοσμένο ταμπλό με μια νέα μάσκα, ενώ κατά παραγγελία δέχεται φώτα ομίχλης και διαφορετικούς αγωγούς ψύξης. Στο πίσω μέρος, το kit της Kuhl περιλαμβάνει φτερά από ανθρακονήματα, ένα νέο πακέτο προφυλακτήρα μαζί με το διαχύτη και ένα σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την εξάτμιση της εταιρείας για το GT – R.

toyota-86-3Για να τελειοποιήσει το σχεδιασμό, ένα σύνθετο μοτίβο έχει προσαρμοστεί στην οροφή, σε ένα συνδυασμό candy apple red χρώματος. Φυσικά το ιαπωνικό μοντέλο με αυτές τις βελτιώσεις δε θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, όμως όσο υπάρχουν “τρελοί” που προτιμούν τέτοια αυτοκίνητα, όλο και κάποιο μπορεί να βρεθεί αν όχι στη χώρα μας, σίγουρα κάπου στην Ευρώπη.