Η βελτιωμένη BMW M240i από την AC Schnitzer

Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων αυτοκινήτων AC Schnitzer, όπως γνωρίζουμε όλοι εξειδικεύεται στις BMW. Αυτή τη φορά έπιασε στα χέρια της την M240i μειώνοντας το χάσμα με τη διαφορά που υπήρχε σε σχέση με την M2. Το γερμανικό μοντέλο με τη βελτίωση πλέον φτάνει τους 414 ίππους από 369 που ήταν δείχνοντας πως πρόκειται για ένα άλλο αυτοκίνητο.

Για να γίνει αυτό η AC Schnitzer άλλαξε ένα πακέτο ρυθμίσεων στο B58 κινητήρα χωρητικότητας 3 λίτρων, ενώ πλέον αυξημένη είναι και η μέγιστη ροπή, η οποία φτάνει τα 61,1 κιλά. Επιπλέον, υπάρχει μια νέα εξάτμιση από ανοξείδωτο χάλυβα με τις τέσσερις απολήξεις από άνθρακα, το kit της ανάρτησης που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χιλιοστά, ενώ η εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” ή 20”, που συνδυάζονται με τις μπλε δαγκάνες των φρένων.

Παράλληλα βλέπουμε τη λεπτή αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, καθώς και τα δύο πτερύγια στο πορτμπαγκάζ. Πλέον ο κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της BMW και όχι με το μηχανικό που υπήρχε. Για όσους ενδιαφέρονται το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με την AC Schnitzer για να μάθουν το κόστος αγοράς, αφού ήδη είναι διαθέσιμη. Όσοι δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε την αναμονή για μια M2, αφού μπορεί να ξεπεράσει και τους 6 μήνες, έχετε ήδη μια άλλη επιλογή.