Η McLaren P1 είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της βρετανικής εταιρείας για πολλούς. Όλοι ήθελαν μια βελτιωμένη P1, όμως οι Βρετανοί επέμεναν πως υπήρχαν προβλήματα για μια πολύ δυνατή έκδοση αυτού του αυτοκινήτου και μάλιστα να μην είναι πίστας, αλλά δρόμου. Τελικά τα όποια προβλήματα παραμερίστηκαν και έτσι οι Βρετανοί προχωρούν σε μια νέα έκδοση με την ονομασία P1 LM.

mclaren p1 2Η P1 LM θα παραμείνει με το γνωστό V8 κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων, όμως με τις βελτιώσεις και τη νέα χαρτογράφηση η μέγιστη ισχύς θα ξεπεράσει κάθε όριο φτάνοντας τους 1.000 ίππους. Η LM θα είναι 60 κιλά ελαφρύτερη από την P1 GTR, ενώ επανασχεδιάστηκε η πίσω αεροτομή για καλύτερα κρατήματα. Στην οροφή τοποθετήθηκε σκέτο carbon, ενώ στο εσωτερικό και πάλι το carbon κάνει την εμφάνιση του στο ταμπλό, τον πίνακα οργάνων, τα καθίσματα και τα εσωτερικά των θυρών.

Όποιος άρχισε να ενδιαφέρεται ίσως θα πρέπει να βιαστεί, αφού η βρετανική εταιρεία είπε πως θα κατασκευαστούν μόλις 5 κομμάτια, ένα σε ανθρακί χρώμα και τέσσερα σε πορτοκαλί. Πάντως ακόμα και αν δε μπορέσουμε να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι της, είμαστε σίγουροι πως ακόμα και αν τη δούμε στο δρόμο θα αποτελεί ένα κόσμημα.