Όλα τα μεγάλα αστέρια του WRC θα βρίσκονται μαζί με τους Έλληνες οδηγούς στο Rally Acropolis 2022. Συνολικά 70 πληρώματα θα βρίσκονται στην εκκίνηση του αγώνα, με 20 από αυτά να είναι ελληνικά, ενώ θα έχουμε και 3 κυπριακά. Rovapera, Tanak, Neuville, Evans, Katsuta, Breen, Lappi, Sordo και Greensmith είναι μερικοί από τους οδηγούς που θα δώσουν μάχη για τη νίκη.

Φυσικά, η συμμετοχή που θυμίζει άλλες εποχές είναι αυτή του Sebastien Loeb, με το Ford Puma Rally1. Στους συμμετέχοντες θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά ο Jourdan Serderidis, ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι ενός Ford Puma Rally1 και θα είναι ουσιαστικά ο πρώτος Έλληνας που θα εκκινήσει από τους 20 συνολικά που θα συμμετάσχουν.

Από ελληνικής πλευράς θα υπάρχουν ακόμα 19 πληρώματα, με αυτούς που θα βρίσκονται στο τιμόνι να είναι οι Γιώργος Κεχαγιάς, Παναγιώτης Ρουστέμης, Λάμπρος Αθανασούλας, Αλέξανδρος Τσουλόφτας, Χρυσόστομος Καρέλλης, Μάνος Στεφανής, Βασίλης Βελάνης, Θέμης Χαλκιάς, Γιώργος Βασιλάκης, Διονύσης Σπανός, Επαμεινώνδας Καρανικόλας, Παναγιώτης Ισμαήλος, Γιώργος Αθανασόπουλος, Σάββας Λευκαδίτης, Πασχάλης Χατζημάρκος, Στέφανος Θεοχαρόπουλος, Θεόδωρος Καλαμάρας, Αναστάσιος Κανελλόπουλος και Χάρης Καλτσούνης.

Θυμίζουμε πως η Υπερειδική του ΟΑΚΑ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις 8/9 όπου θα είναι και ουσιαστικά η εκκίνηση του αγώνα στις 20:00 το βράδυ, με τα πληρώματα να μπαίνουν στις Ειδικές Διαδρομές την Παρασκευή 9/9 ξεκινώντας από το Λουτράκι.

Οι συμμετοχές του Rally Acropolis 2022

rally acropolis 2022 symmetoxes 1