Η Rowen επεμβαίνει στο WRX STI

Η Rowen επεμβαίνει στο WRX STI

Είναι δεδομένο ότι το Subaru Impreza WRX STI δεν έχει να φοβάται τίποτα από το μεγάλο του αντίπαλο Mitsubishi Lancer Evolution, αφού πλέον η παραγωγή του έχει σταματήσει. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι ασχολούνται με το WRX STI σταματούν να το εξελίσσουν. Ο βελτιωτικός οίκος Rowen επενέβη στο ήδη υπάρχον μοντέλο, τροποποιώντας το με μια τολμηρή σχεδίαση.

Στο εμπρόσθιο μέρος, ο προφυλακτήρας είναι καινούργιος με ενσωματωμένα τα φώτα ομίχλης και τα LED φώτα ημέρας, τα οποία αποτελούνται από 5 λαμπτήρες. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” είναι βαμμένες σε χρυσό χρώμα και διαθέτουν ελαστικά της Bridgestone, σε διαστάσεις 245/35. Στο πίσω μέρος έχουν επίσης προκύψει μικρές βελτιώσεις, όπως μεγαλύτερη αεροτομή, νέος προφυλακτήρας και μικρές αλλαγές στο διαχύτη.

Η εξάτμιση έχει τροποποιηθεί εντελώς, προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα με τις υπόλοιπες αλλαγές σε προφυλακτήρα και διαχύτη. Αποτελείται από τέσσερις απολήξεις, οι οποίες έχουν τα διακοσμητικά της Rowen σε μπλε χρώμα, έτσι ώστε να δένουν απόλυτα με τον υπόλοιπο χρωματισμό του οχήματος. Όλο το body kit στην Ιαπωνία κοστίζει 280.000¥, ή αν το μετατρέψουμε σε Ευρώ, υπολογίστε περίπου κάπου στις 2.500€. Επιπλέον, το σύστημα εξάτμισης κοστίζει 380.000¥, ή 3.200€, ενώ συμπληρώνοντας και τα LED φωτιστικά σώματα η συνολική τιμή φτάνει περίπου τα 6.000€.