Η γκάμα του νέου Renault Megane επεκτείνεται με το Megane Grand Coupe, το οποίο δεν είναι άλλο για το οικογενειακό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας. Το νέο μοντέλο διαθέτει δυναμικό στυλ, το οποίο υπογραμμίζεται από μία ευρεία πανοραμική γυάλινη οροφή. Το Megane Grand Coupe είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά, τα οποία του δίνουν βελτιωμένη άνεση και οδηγική απόλαυση.

renault megane grand coupe 2Το νέο τετράθυρο Sedan μοντέλο είναι μέρος της ανανέωσης των αυτοκινήτων της Renault. Δυναμικό και επιβλητικό στυλ σε ανάγλυφες επιφάνειες, με καλά ισορροπημένες αναλογίες, είναι αυτά τα στοιχεία που το κάνουν άκρως εντυπωσιακό. Η μάσκα με το μεγάλο σήμα της Renault και τα νέα φωτιστικά σώματα κάνουν ακόμη πιο όμορφη την εμφάνιση του νέου μοντέλου. Η γυάλινη οροφή που συνδέει το παρμπρίζ και φτάνει στο πίσω παράθυρο, δίνει ακόμα πιο κομψή αίσθηση.

Εσωτερικά το νέο μοντέλο προσφέρει μια TFT έγχρωμη οθόνη 7” για τον πίνακα οργάνων και μια 8,7”, η οποία απεικονίζει όλα τα στοιχεία της κατάστασης του αυτοκινήτου, αλλά και τα συστήματα R – Link 2, Multi – Sense και Easy Park Assist. Μηχανικά το νέο Megane Grand Coupe προσφέρεται με δυο κινητήρες βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Οι κινητήρες βενζίνης αποτελούνται από κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων και τον Turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να είναι 115 και 130 αντίστοιχα. Οι κινητήρες πετρελαίου έχουν χωρητικότητα 1.500 και 1.600 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ για τα 1.500 κ.εκ. να είναι 90 και 110 ίππους και αυτή για τα 1.600 κ.εκ. να φτάνει τους 130.

renault megane grand coupe 3Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ προαιρετικά διατίθενται και το EDC αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη. Τo νέο Megane Grand Coupe θα παράγεται στο εργοστάσιο της Renault στη Bursa της Τουρκίας και θα πωλείται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις οποίες ανάμεσα είναι και η Ελλάδα.